Techical Account Manager

Technical account manager till Vibratec

Vibratec är på jakt efter dig som inte enbart vill göra affärer, utan som även vill vara med och skapa något unikt. Om du är redo att kasta dig in i en värld där innovation och försäljning går hand i hand på ett spännande sätt, så är Vibratec din plats. Värdebaserad försäljning är ett ledord för Vibratec, stämmer den filosofin även in på dig?

Om Vibratec Akustikprodukter

Vibratec Akustikprodukter är en av Skandinaviens främsta leverantörer av buller- och vibrationslösningar. De erbjuder högkvalitativa tekniska lösningar för vibration-, buller- och chockproblem till kunder som återfinns inom bygg, försvar, industri, järnväg, marina områden och offshore. De erbjuder sina kunder kompletta lösningar och installationer. Förtaget tillverkar och har ett brett lager av olika produkter för effektiv vibrationsisolering av allt från små motorer, gasturbiner, reservkraft, broar och spårtrafik till hela byggnader i trä, stål och betong. Vibratec Akustikprodukter ingår i Vibratec Group som totalt består av fem bolag.

Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker därför nu en engagerad och resultatinriktad teknisk säljare som vill vara en del av deras framgångsrika team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Technical Account Manager

Som teknisk säljare hos Vibratec kommer du att:

  • Bedriva försäljnings- och marknadsaktiviteter
  • Erbjuda lämpliga produkter av hög kvalitet och teknisk support
  • Ta fram funktionella och hållbara tekniska lösningar och förslag
  • Vara öppen för innovativt tänkande för att kunna vidareutveckla företagets produkter tillsammans med kunder

Kvalifikations- och utbildningskrav

  • Teknisk behörighet på gymnasie- eller högskolenivå
  • Intresserad av teknisk utveckling
  • Tidigare erfarenhet av B2B
  • Svenska och engelska i såväl tal som skrift

Önskvärda kompetenser

Meriterande är om du har CAD-kunskaper, erfarenhet av offentlig upphandling och behärskar ett tredje språk. I din roll som teknisk säljare förväntas du vara mål- och resultatorienterad, självgående och initiativtagande. En förtroendeingivande personlighet, kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är också viktiga egenskaper, liksom förmågan att förstå och hantera komplexa produkter och lösningar.

Du är orädd i din framtoning och har skinn på näsan. Du ser fram emot att vara närvarande under hela affärsresan från första samtal till slutskedets tekniska support.

Vad erbjuder Vibratec dig?

Vibratec välkomnar dig att vara en del av ett glatt team med primär placering på kontoret i centrala Norrtälje. Här får du möjlighet att samarbeta med några av de mest kreativa och kompetenta individerna samt arbeta med spännande projekt som få andra har möjlighet att göra. Vibratec uppmuntrar ovanlighet och mångfald och du får ta del av ett företagsklimat med högt i tak och familjär stämning. Tjänsten innebär en del resande till mässor och kunder och du har även möjlighet att arbeta en hel del internationellt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
Plats: Norrtälje
Lön: Enligt överenskommelse + bonus
Sysselsättningsgrad: Heltid

Ansök tjänsten som Technical Account Manager hos Vibratec

Om du är redo att ta på dig en teknisk säljaroll som är något mer annorlunda än det vanliga, skicka din ansökan märkt ”Technical account manager” till info@sajna.se senast den 31/1 2024.

Intervjuer och urval kommer ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

För mer information rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Catharina Blomberg på 072-707 25 55 eller catharina.blomberg@sajna.se

Om Sajna

Sajna arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kan få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare i en rekryteringsprocess. Bakgrundskontroll genom referenstagning, utdrag ur belastningsregistret samt en kreditupplysning kan även begäras vid denna typ av rekrytering.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa. Genom att hålla en tydlig dialog, vara engagerade och anpassningsbara samt ha en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Skicka in din ansökan här

Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp ditt CV här
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp ditt personliga brev här