Systemutvecklare och Senior drifttekniker

Systemutvecklare

Vi söker dig som har en akademisk IT-utbildning inom programmering och som har minst fem års arbetslivserfarenhet inom programmering då vi förväntar oss att du har förmågan att komma in och vara produktiv på en gång. Vi ser att du har erfarenhet av och kan arbeta i Java, .NET, SQL, Javascript Frameworks (t.ex. Angular) och med systemdesign. Du rör dig vant i Git och Linux.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift och lätt för att uttrycka dig.

Som person är du

Du förväntas ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning och plattformsutveckling. Du är självgående och har förmågan att fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt.

Du arbetar metodiskt och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att självständigt sätta upp tidsplan för hur ditt arbete ska fortskrida.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga intresse för programmering, nya tekniker och ditt engagemang. Har du en analytisk förmåga och matematisk läggning är det meriterande. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

Som programmerare kommer du att arbeta med företagets kunder och hjälpa dem att bygga säkra och effektiva lösningar. Du kommer ingå i ett team med fem andra erfarna programmeringskollegor. Våra kunder är större företag med behov av informationsförsörjning, integrationer och utveckling av nya eller redan befintliga system.

Om Rely IT

Rely IT är ett svenskt IT-konsultföretag grundat 2009 som hjälper företag med hela eller delar av deras IT-behov. Uppdragen utförs idag av 19 medarbetare i företagets egna lokaler som är centralt belägna i Norrtälje.

Företaget levererar trygga produkter med bästa beredskap inför framtiden genom systemlösningar byggda på erkänt stabila tekniska plattformar och standarder. Flexibilitet, snabbhet och engagemang är tre av företagets viktigaste ledord i relationen med kunder.

Ansök om jobbet som systemutvecklare

Skicka in ditt CV och personliga brev till info@sajna.se märkt ”Systemutvecklare” senast den 10/12 2021.

Välkommen med din ansökan!

Senior drifttekniker

Efterfrågade kompetenser för Senior drifttekniker

För att lyckas i rollen som senior drifttekniker hos oss tror vi att du har relevant IT-utbildning och minst 5 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer/ Linuxmiljöer samt erfarenhet av att arbeta nära kunder. Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

  • Windows- och Linuxservrar
  • AD och GPO
  • Office 365 och Azure
  • Exchange
  • MSSQL
  • RDS och/eller Citrix
  • PowerShell
  • Nätverk/Brandväggar
  • Backup i form av Veeam och N-able

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift och lätt för att uttrycka dig.

Som person är du

Du är trygg i ditt yrke och har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur, serverdrift och klient, virtualiserade miljöer, nätverk, säkerhet, brandväggar, övervakning, molntjänster, databaser, DNS, backup, lagring och automatisering.

IT-miljön är komplex och innefattar både egenutvecklade och externa system. Du bör därför ha lätt för att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter. Som person är du villig att dela med dig av dina kunskaper. Du är även samarbetsvillig, driven och självgående. Du förväntas ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att diskutera och föreslå nya lösningar för kund.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga intresse för nya tekniker och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att drifta, dokumentera och förbättra servrarna samt ha hand om beredskap. Du kommer samtidigt kontinuerligt arbeta med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en grupp om fem personer med hög kompetens.

Du kommer ha kundkontakt såväl på distans som på plats hos kund. Du kommer att ha eget kundansvar och arbeta nära våra kunder och säkerställa att vår leverans uppfyller deras behov och överenskomna nivåer. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka du sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer. Våra kunder är en mix av både mindre och större företag med vitt skilda behov.

Om Rely IT

Rely IT är ett svenskt IT-konsultföretag grundat 2009 som hjälper företag med hela eller delar av deras IT-behov. Uppdragen utförs idag av 19 medarbetare i företagets egna lokaler som är centralt belägna i Norrtälje.

Företaget levererar trygga tjänster och produkter med bästa beredskap inför framtiden genom systemlösningar byggda på erkänt stabila tekniska plattformar och standarder. Flexibilitet, snabbhet och engagemang är tre av företagets viktigaste ledord i relationen med kunder.

Ansök om jobbet som Senior drifttekniker

Skicka in ditt CV och personliga brev 2021 info@sajna.se märkt ”Senior drifttekniker” senast den 10/12 2021.

Välkommen med din ansökan!