[REKRYTERING]

REKRYTERING

En bra genomförd rekrytering medverkar till en högre produktivitet och lönsamhet via lägre sjukfrånvaro, ökade personliga initiativ och utvecklingsmöjligheter samt givetvis en ökad arbetsglädje och arbetsmoral.

De mest eftertraktade personerna och intressantaste kandidatämnena finns kanske endast på ett fåtal företag eller i ett begränsat antal som kan vara svåra att lokalisera. De återfinns i regel i olika positioner med stimulerande arbetsuppgifter och svarar då sällan på platsannonser och finns ej heller på de stora rekryteringsajterna. De måste känna en stimulans och utmaning för att börja hos en ny arbetsgivare. Vi kartlägger systematiskt var relevanta kandidater arbetar idag samt deras intresse för vidare karriärutveckling. Vi har även till vår hjälp bland annat ett omfattande kontaktnätverk samt en stor kandidatbank.

Vi utför rekrytering till alla typer av tjänster, men vår styrka ligger i chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering främst med headhunting/kontakter och alltid med fasta arvoden. Vi har ett mycket stort och upparbetat nätverk inom näringslivet, samt egna erfarenheter som chefer och ledare inom olika företag och organisationer, givetvis med egen medverkan i företagens ledningsgrupper.

Så funkar det – Rekryteringsprocessen

rekrytering

1. Uppdragsanalys

Vi kommer ut och träffar er och gör en uppdragsanalys. Vi vill då sammanställa: En beskrivning av ert företag, information om tjänsten och en kandidatprofil (krav- och önskespecifikation). Ni får därefter en offert från oss och vid acceptans startar vi rekryteringsprocessen. 

mag-glass

2. Urval

Vi utformar annonser, håller löpande intervjuer med de sökande och tar referenser.

microphone

3. Presentation

När alla intervjuer är klara och referenser tagna kommer vi ut till er med en sammanställning över hur intresset för tjänsten varit, vilka som kallats till intervju och hur vi slutligen gjort vårt urval. Vi presenterar de mest intressanta kandidaterna för er skriftligen och går igenom deras för- och nackdelar. 

Choice

4. Val av tjänster

Vi kan se till att intressanta kandidater får genomgå olika tester hos oss för ökad träffsäkerhet för den aktuella tjänsten mot extra tillägg. Exempel på sådana kan vara hälsoundersökning, arbetsprov, logiktest, psykologiskt test och/eller drogtest. 

Thumps-up

5. Valet är ert!

Efter vår genomgång med er är det upp till er att boka intervju med de utvalda kandidaterna och bilda er en egen uppfattning om dem. Valet är sedan Ert – Dags att [saj’na] 

Urval av tidigare uppdrag

Kontakta oss direkt!

Click or drag a file to this area to upload.
.doc .docx .pdf .rtf

HEM

HR-KONSULT

KARRIÄRCOACH

GDPR-KONSULT