Vad vi gör

Rekrytering & konsulttjänster
Ta kontakt!

A-Ö

Rekrytering

En bra genomförd rekrytering medverkar till en högre produktivitet och lönsamhet via lägre sjukfrånvaro, ökade personliga initiativ och utvecklingsmöjligheter samt givetvis en ökad arbetsglädje och arbetsmoral.
De mest eftertraktade personerna och intressantaste kandidatämnena finns kanske endast på ett fåtal företag eller i ett begränsat antal som kan vara svåra att lokalisera. De återfinns i regel i olika positioner med stimulerande arbetsuppgifter och svarar oftast ej på platsannonser och återfinns i regel ej heller på de stora rekryteringsajterna på Internet. De måste känna en stimulans och utmaning för att börja hos en ny arbetsgivare. Vi kartlägger systematiskt var relevanta kandidater arbetar idag samt deras intresse för vidare karriärutveckling. Vi har även till vår hjälp bland annat ett omfattande kontaktnätverk samt en stor kandidatbank.

Vi utför rekrytering till alla typer av tjänster, men vår styrka ligger i chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering främst med headhunting/kontakter och alltid med fasta arvoden. Vi har ett mycket stort och upparbetat nätverk inom näringslivet, samt egna erfarenheter som chefer och ledare inom olika företag och organisationer, givetvis med egen medverkan i företagens ledningsgrupper.

Konsulttjänster

Är ditt företag i behov av att möta en arbetstopp eller täcka upp vid långtidssjukskrivningar, en föräldraledighet eller vakanser? Ditt företag kanske behöver fylla ett kortare eller längre vikariat? Sajna erbjuder konsulttjänster, på hel- eller deltid, av kvalificerade, engagerade medarbetare. Vi har erfarenheten och förutsättningarna att snabbt hitta de personer som matchar ditt behov, oavsett vilken erfarenhet och utbildningsbakgrund du efterfrågar.
I jämförelse med en rekrytering medför en konsultinhyrning större flexibilitet. När du hyr in personal från Sajna är det vi som är arbetsgivare och ansvarar för att allt fungerar som det ska. Vi vet att tydlig dialog och uppföljning leder till att både konsulten och du som kund är nöjda och känner trygghet. Därför är vi noggranna med att alltid vara öppna, dela med oss av information samt gå in med respekt och ärlighet i alla våra relationer. Detta gäller såväl med våra konsulter, kandidater som kunder.

Så funkar det –Rekryteringsprocessen

1- Uppdragsanalys

Vi kommer ut och träffar er och gör en uppdragsanalys. Vi vill då sammanställa: En beskrivning av ert företag, information om tjänsten och en kandidatprofil (krav- och önskespecifikation). Ni får därefter en offert från oss och vid acceptans startar vi rekryteringsprocessen.

2 - Urval

Vi utformar annonser, håller löpande intervjuer med de sökande och tar referenser.

3 - Presentation

När alla intervjuer är klara och referenser tagna kommer vi ut till er med en sammanställning över hur intresset för tjänsten varit, vilka som kallats till intervju och hur vi slutligen gjort vårt urval. Vi presenterar de mest intressanta kandidaterna för er skriftligen och går igenom deras för- och nackdelar.

4 - Val av tjänster

Vi kan se till att intressanta kandidater får genomgå olika tester hos oss för ökad träffsäkerhet för den aktuella tjänsten mot extra tillägg. Exempel på sådana kan vara hälsoundersökning, arbetsprov, logiktest, psykologiskt test och/eller drogtest.

5 - Valet är ert!

Efter vår genomgång med er är det upp till er att boka intervju med de utvalda kandidaterna och bilda er en egen uppfattning om dem. Valet är sedan Ert – Dags att [saj’na]

Besöksadress

  • Stora Brogatan 6
  • 761 30 Norrtälje

Kontakta oss

SAJNA

A signature (from Latin: signare, ”to sign”) is a handwritten depiction of someone’s name, nickname, or even a simple ”X” or other mark that a person writes on documents as a proof of identity and intent. The writer of a signature is a signatory or signer. Similar to a handwritten signature, a signature work describes the work as readily identifying its creator.
It’s also the name of a recruitment company with its main base in Norrtelje, Sweden. Contact us here if you’re looking to get the right signature from the right person