Hittad

Vi ser till att det blir sajna’t!

Sajna är ett konsult- och rekryteringsföretag med verksamhet i Norrtälje. Vi är helt självstyrande och neutrala aktörer och kan därför alltid utveckla och anpassa våra metoder helt efter kraven från våra kunder och deras olika aktuella situationer. Vi är ett kvalitets- och relationsorienterat företag, aldrig volymdrivet.

Vårt breda kontaktnät gör att vi är det självklara partnervalet när ditt företag är i behov av konsulter eller rekryteringar. Vår ambition är att finna kompetent, kreativ och positiv arbetskraft i Roslagen som både vill bo och arbeta här.

Vi har ett stort intresse av utvecklings- och tillväxtmöjligheterna för både våra uppdragsgivares organisationer och medarbetare då vi värnar om Norrtälje och dess framtid.

Vi vill förenkla våra kunders vardag genom att ha rätt person på rätt plats. Detta stärker vår kunds affär.

Roll

Sajna’s historik

2014 – Tanken med ett rekryteringsbolag i Norrtälje kom sig av att vi från flera håll hörde hur svårt det var att hitta rätt person att anställa. Många tyckte det tog alldeles för mycket tid ifrån den dagliga verksamheten att formulera tjänstebeskrivning, annonsera, hålla intervjuer, ta referenser mm. och att det dessutom var krångligt och svårsållat. Då vi har breda kontaktnät inom Norrtälje Kommun kändes det som att vi skulle kunna bidra med något här. Hjälpa företagen på orten att koncentrera sig på det de är bra på, d.v.s. sin egen verksamhet och överlåta rekryteringen till oss.

Vi fick också indikationer på att många företagare i Roslagen vill ha arbetskraft från orten vilket ger en större tillgänglighet och ansvarskänsla hos medarbetaren. Vi vet dessutom att många Norrtäljebor ”ofrivilligt” pendlar till Stockholm då de inte hittat sina arbeten lokalt. Utöver rena rekryteringar fick vi även höra att många företag skulle vilja anställa tidsbegränsade konsulter i olika typer av projekt varför även detta blivit möjligt att göra via oss.

Catharina Blomberg

Catharina Blomberg har kemiteknisk bakgrund men har under senare år arbetat med försäljning i ledande positioner på både små och stora företag inom detaljhandeln.

Hon har ett brett lokalt kontaktnät, god social förmåga samt ett genuint intresse av positiva, driftiga och utbildade människor.

Hennes styrka ligger i att se människors olika kvalitéer och se hur dessa optimalt kan användas på respektive arbetsplats.

Hon anser att ett företags framgång ligger i att ha rätt person på rätt plats och att personalen har roligt tillsammans. Med de förutsättningarna har alla i företaget fokus på kärnverksamheten och lönsamheten ökar.

072-707 25 55

Johnny Pettersson

Johnny Pettersson har bakgrund från olika positioner inom IT sektorn och varit med och byggt upp alltifrån små till medelstora företag. Han har jobbat som tekniker, projektledare, säljare och VD. Han har även 15-årig erfarenhet från lednings- och styrelsearbete.

Han älskar utmaningar och komplexa problem som ingen annan vill ta i. Det kan vara alltifrån en icke fungerande organisation till ett havererat projekt. Att vända något som är mindre bra till något som är väldigt bra triggar honom.

Hans stora kontaktnät inom många olika områden är en förutsättning när han ska lösa problem.

Hans styrka ligger bland annat i att se individers unika egenskaper och deras potential och därefter lyckas förstärka och framhäva dessa styrkor så att rätt person hamnar på rätt plats.

073-501 90 29‬

Hitta till oss

Sajna i Norrtälje

Stora Brogatan 8, Norrtälje

Besöksadress

  • Stora Brogatan 6
  • 761 30 Norrtälje

Kontakta oss

SAJNA

A signature (from Latin: signare, ”to sign”) is a handwritten depiction of someone’s name, nickname, or even a simple ”X” or other mark that a person writes on documents as a proof of identity and intent. The writer of a signature is a signatory or signer. Similar to a handwritten signature, a signature work describes the work as readily identifying its creator.
It’s also the name of a recruitment company with its main base in Norrtelje, Sweden. Contact us here if you’re looking to get the right signature from the right person