Om Textilia

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att varje dag tvättas och levereras över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Textilia har ca 650 anställda, finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 750 mkr per år.

Tjänstebeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planera, leda och fördela arbetet för ditt team
 • Bemanning och schemaläggning
 • Driva förbättringsarbete avseende produktivitet och leveranssäkerhet
 • Tillsammans med övriga avdelningar säkerställa produktionsflödet
 • Implementera arbetssätt och rutiner i produktionen och fastställa att personalen efterlever dessa rutiner
 • Leda projekt
 • Följa upp och analysera utfall

Krav:

 • Erfarenhet i en liknande roll
 • Bakgrund inom en industri är önskvärt
 • God flödesförståelse och processinriktad
 • Erfarenhet av förändringsarbeten

Önskvärda personliga egenskaper:

Du har förmåga att skapa förtroende, inspirera din omgivning och se till att uppsatta mål och deadlines uppnås. Du är bra på att samarbeta, kommunicera, skapa tydlighet, organisera och följa upp arbetet. Vidare är du ihärdig, orädd och handlingskraftig. Du har ett stort intresse och engagemang för ledarskap, produktionsstyrning och driftsutveckling i industriell miljö. Du trivs i en operativ roll där du har stor fokus på flöden, processer och förbättringsarbeten.

Om tjänsten:

Som produktionsledare på Textilia ska du säkerställa den dagliga leveransen till våra kunder och arbeta med produktivitetsfrågor. Du kommer att ha personalansvar för 20–25 medarbetare inom produktionen. Du kommer även att ha ansvar för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö, daglig styrning, schemaläggning samt KPI:er. Rollen innebär ett nära samarbete med enhetens tre övriga produktionsledare, produktionspersonalen och företagets kundansvariga. Du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen och rapportera till enhetens produktionschef.

Tjänsten är på heltid och innebär växelvis skiftgång där du kommer att arbeta vardagar varannan vecka 05.30-14.00 och varannan vecka 13.30-22.15. Placering för tjänsten är Rimbo.

Är det dig vi söker?

Vänligen skicka din ansökan märkt ”Produktionsledare” till info@sajna.se senast den 13/3 2022. Intervjuer kommer ske löpande.