Vi söker en IT-supporttekniker till Rely IT, ett företag som erbjuder innovativa IT-tjänster och produkter, alltid i nära samarbete med slutkund. Rely IT värderar engagemang, trygghet och enkelhet högt. Företagets mål är att förenkla arbetsdagen för sina kunder så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet och göra fler och bättre affärer.  

Är du en duktig IT-tekniker som har hög servicekänsla? Är du driven, bra på felsökning av program och system och även social?

Då är det precis dig vi behöver!

Som konsult på Rely IT får du en trygg anställning med möjlighet att samla på dig värdefull arbetslivserfarenhet genom uppdrag hos våra kunder. Dina medarbetare stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ta emot ärenden i vår helpdesk både via telefon och ärendehanteringssystem. Du felsöker och löser användarnas IT-problem löpande. Tjänsten innebär felsökning av program och applikationer, ominstallationer och konfigurering av klienter, felsökning av nätverk, routrar och switchar samt felsökning av skrivare, mobiltelefoni och mailsystem.

När du känner dig redo kommer du även jobba med Azure, serverinstallationer och driva egna projekt mot kunden.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig med stort driv och erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem och mot uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har kunskaper av support inom Windowsmiljö, Active Directory, Office365 och grundläggande nätverk.

  • Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare ut i fingerspetsarna – både i praktiken och i teorin.
  • Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats.
  • Du kan arbeta både självständigt och i grupp för att lösa de problem som dyker upp.
  • Du har en stark vilja att utveckla dina IT-kunskaper och fördjupa dig/specialisera dig inom något   tekniskt område. 
  • Du har minst 6 månaders erfarenhet inom IT och adekvat utbildning.
  • Du skriver och talar både svenska och engelska obehindrat.
  • Du innehar B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, teknikintresserad, social och tycker om att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information kontakta Johnny Pettersson på 073-5019029

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31/1 2021 till info@sajna.se