Är du en vass Dynamics-konsult? 

Vill du vara med och påverka ett etablerat och stabilt IT-företag? 

Då vill vi få kontakt med dig! 

Vi på Rely IT står inför en expansiv fas med starkt fokus på den senaste tekniken inom Microsoft. 

Om rollen 

Vi söker dig som är van vid att ta fram lösningar och har ett brinnande intresse för förändringsarbete och nytänkande kopplat till IT. Tjänsten kommer för dig innebära fokus på kundnytta, engagemang och teamwork. Du kommer både få vara med och utforma samt driva affärsområdet. Du kommer att jobba med såväl affärsprocesser som arkitektur inom Dynamics för att hjälpa kunder att tillvarata den fulla potentialen hos systemet och Microsoftplattformen.  

Du är en ambassadör för våra tjänster och vårt varumärke. Till din hjälp kommer du att ha brett stöd från övriga inom organisationen, bestående av produktspecialister, drift- och servertekniker samt programmerare och projektledare. 

Det här är du 

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom t.ex. systemvetenskap eller affärssystem, och som har arbetat med Dynamics under ett antal år. 

Du är analytisk och kan sätta dig in i kundens verksamhet och behov, likväl som du har en mycket god förståelse för olika affärsprocesser och hur de kan stöttas av Dynamics. 

Du kommer ha en rådgivande roll mot kund, och det kommer naturligt till dig att fatta beslut som gagnar kunden. 

Du är kommunikativ och trygg i din roll. 

För att lyckas som lösningsarkitekt/affärskonsult hos oss behöver du brinna för att göra skillnad hos kunderna och vilja arbeta med molnbaserade lösningar såsom Dynamics 365 Online, Azure m.fl. 

Vad vi erbjuder dig 

Som anställd hos oss kommer du att få vara med på en spännande tillväxtresa rörande IT-tjänster. Du blir en viktig del av ett engagerat team av människor med olika kompetenser, som samarbetar, delar med sig av kunskap och lär av varandra – i en företagskultur som sätter kunden i centrum.  

Vi är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda våra medarbetare det bästa av världar – globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap.  

Om Rely IT 

Rely IT är ett modernt växande IT-företag med ca 20 anställda. Vi är en heltäckande systemintegratör som arbetar med kunder över hela Europa. Vi är en flexibel och värdeadderande leverantör som hjälper våra kunder inom områdena IT-outsourcing, programmering, app-utveckling, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. 

Vi vill satsa på att växa rejält under de kommande åren och önskar få dig med i vårt team! 

Anställningstyp 

Heltid, Tillsvidareanställning  

Kompetenser 

IT, B2B, Lösningsarkitekt, Affärskonsult, SaaS 

Placeringsort 

Norrtälje 

Ansökan 

Skicka din ansökan innehållande personligt brev och CV märkt ”Dynamics-konsult” till info@sajna.se

Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Catharina Blomberg, catharina.blomberg@sajna.se 

Välkommen med din ansökan!