Vi söker en person med goda kunskaper i fakturering och bokföring. Du kommer sköta företagets löpande ekonomiska uppgifter och ha ansvar för utveckling och effektivisering inom området. Du är en öppen och glad person som gillar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra.

Arbetsuppgifter

Du kommer sköta företagets löpande fakturering och bokföring, leverantörsfakturor, kundfakturor, posthantering, arkivering mm. Du kommer göra avstämningar av balans- resp. resultatkonton och ha genomgångar med VD. Du kommer arbeta i Fortnox bokföringsprogram, administration, löner, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du kommer inledningsvis att arbeta parallellt med vår nuvarande ekonomiadministratör för att lära dig arbetsuppgifterna.
Du kan på sikt ges möjlighet att driva andra projekt.

Efterfrågade kompetenser

Dokumenterad adekvat utbildning eller mer än 1 års erfarenhet av liknande arbete

  • Dokumenterad adekvat utbildning eller mer än 1 års erfarenhet av liknande arbete

Krav

  • Du ska vara noggrann, ordningsam och självgående.
  • Du är med och bidrar till den allmänna trivseln och ordningen på kontoret.
  • Du bor i Norrtälje

Som person

  • Du är trygg i dig själv och har skinn på näsan.
  • Du har lätt till skratt, ett öppet sinne och uppskattar att ha kul på jobbet

Om Rely IT

Rely IT är ett svenskt IT-konsultföretag grundat 2009 som hjälper företag med hela eller delar av deras IT-behov. Uppdragen utförs idag av 19 medarbetare i företagets egna lokaler som är centralt belägna i Norrtälje.
Företaget levererar trygga produkter med bästa beredskap inför framtiden genom systemlösningar byggda på erkänt stabila tekniska plattformar och standarder. Flexibilitet, snabbhet och engagemang är tre av företagets viktigaste ledord i relationen med kunder.


Ansökan

Skicka din ansökan och personligt brev till Info@sajna.se